Ihlara Atatürk Ortaokulu

WEB https://ihlaraataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : IHLARA BELDESİ KAYAARDI MAH. HÜKÜMET CAD. NO 3 GÜZELYURT / AKSARAY
VİZYON : Topluma bilinçli bireyler kazandırmak kapsamında sadece eğitim amaçlı değil, eleştiriye açık, evrensel değerleri benimseyen, sorgulayan bir gençlik yetiştirmek.
MİSYON : Eğitim ve Öğretimin amacına uygun yapılmasını sağlamak ilkesinden hareketle derslerin uygun araç gerçe ve ortam sağlanarak yapılması davranışsal ve bilişsel olarak everensel değerleri benimseyen araştıran sorgulayan bireyler yetiştirmek ve veli, öğrenci, öğretmen işbirliğini daha verimli hale getirerek hedeflenen eğitim öğretim düzeyine ulaşmaktır.
BAŞARILAR : 2022 LGS sınavında bir öğrencimiz Aksaray Abdülhamid Han Fen Lisesini kazanmış olup bir öğrencimiz de Ankara Şereflikoçhisar Fen lisesini kazanmıştır. 2021 LGS Yerleştirme sonucu 1 öğrencimiz Şehit Pilot Hamza GÜMÜŞSOY Fen Lisesine , 1 öğrencimiz Bor Şehit Nuri PAMİR lisesine yerleşmiştir.

Yabancı Dil : iNGİLİZCE
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Özel Servis Kişisel araç Belediye araçları
Yerleşim Yeri : Ihlara Kasabası
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle uzaklığı :37 km İlçeye uzaklığı 14 km
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2020 Lgs Oğuzhan KAYA Aksaray Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lİsesine yerleşmiştir. 2021 LGS Sonuçlarına göre Hediye YALÇIN öğrencimiz aksaray Şehit Hamza Gümüşsoy Fen Lisesine yerleşmiştir. Zeynep DEMİR BOR Ş.Nuri Pamir Anadolu Lisesine yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %10
Sportif Etkinlikler : Okulumuz aktif olarak okul sporlarına katılmaktadır. Bocce Voleybol kategorilerinde dereceleri mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler : 2017 TÜBİTAK 4006 PROJESİNİ BAŞARILI İLE Ahmet ŞIK önderliğinde yapılmıştır.
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : 05054963981 Adem GÜRBÜZ OKUL MÜDÜRÜ İLETİŞİM BİLGİLERİ